Ob dejstvu, da pametne inštalacije namesto na ožičenju v stenah temeljijo na parametrih in aplikacijah, ki se vnesejo v same naprave, kar jim omogoča veliko širše možnosti uporabe, dovoljuje sestavo kompleksnih sistemov in preprosto spreminanje delovanja brez spreminjanja žične napeljave v stenah, vam pametne inštalacije tudi prinašajo sledečih 8 rešitev.

Oddaljeno upravljanje vaših luči, ogrevanja/prezračevanja/hlajenja, senčil, alarmov, pregleda trenutnega stanja,…

Urniki – izvedi nekaj ob točno določenem času, na primer dvigni senčila vsak dan ob šesti uri zjutraj, čez vikend, ko si lahko privoščimo nekoliko daljši spanec, pa jih dvigni ob deveti uri.

Scene – izbira scene “domači kino” bi na primer lahko spustila senčila v dnevnem prostoru, zatemnila luči in vklopila televizor.

Simulator prisotnosti – ste na dopustu, pa ne želite, da se to vidi že od daleč? Ni težav, vaša hiša bo sama prižigala luči, prilagajala položaje senčil in podobno, da bo videti, kot da ste doma.

Časi delovanja – merjenje časa, kako dolgo je bila naprava prižgana.

Glasovno upravljanje – bi spustili senčila, vendar se vam ne ljubi sprehajati do stikala? Ni problema, to lahko storite tudi z glasovnim ukazom.

Logične operacije – če se zgodi to in to naredi nekaj drugega … na primer, ko zapustite dom, izklopi vse luči, spusti senčila, zmanjšaj gretje in vklopi simulacijo prisotnosti.

Beleženje podatkov – nadzorujte porabo električne energije.

Se odločate za pametne inštalacije in bi želeli več informacij? Pokličite nas ali kontaktirajte preko kontaktnega obrazca in poklical vas bo nekdo od naših sodelavcev. Za vas smo pripravili tudi informativni izračun.